top of page

aften

menu

I aften restauranten serveres

der A' La Carte menu

unnamed.jpg

Forretter:
 

Kammusling med stikkelsbær og rosa peber 

140 kr .

​

Stracciatella (friskost)
med ramsløg og ærter  

140 kr.

 

Tatar med Jomfruhummer
og hybenrose

140 kr.

unnamed (1).jpg

Hovedretter

​

Lam med majs
og blommer 

265 kr.

 

Pighvar med svampe
og kål

275 kr. 

 

Gris  med gulerødder
og hvidløg 

250 kr .

Tilkøb

til hovedretterne:
 

Danske kartofler vendt i brunet smør og urter

35 kr.

unnamed (4).jpg

Deserter:

Jordbær med citron, verbena og vaniljeis 

110 kr.

 

Æble med estragon
og hvid chokolade 

120 kr.

 

3 slags danske oste
med sødt og sprødt  

135 kr.

unnamed (3).jpg
bottom of page